Over ons

Radio d’HuZes is een samenwerkingsverband tussen lokale omroepen in Nederland. De omroepen Lokale Omroep Krimpen, Midland FM, Radio Stad Montfoort, RTV Bodegraven, RTV Papendrecht en RTVkrimpenerwaard maken één gezamenlijke radiouitzending rondom de Alpe d’HuZes-actie

Ons team in 2018, met eigen studio in de caravan. Voor het eerst dit jaar ook LIVE beelden!

Tijdens deze uitzending zullen de aan de Alpe d’HuZes deelnemende teams uit de regio gevolgd worden. Er zullen reportages uitgezonden worden van de acties die de teams vooraf georganiseerd hebben om geld in te zamelen, er is live contact met de teams en hun begeleiders tijdens de beklimming van de Alpe d’HuZes en er zullen zelfs drie verslaggevers naar de Alpe d’HuZes afreizen om beide dagen vanaf de berg verslag te doen van dit evenement.

Radio d’HuZes is een vervolg op Radio Truckrun. Onder deze naam maakten de lokale omroepen ook al een gezamenlijke radio-uitzending over de jaarlijkse Truckrun door de Krimpener- en Lopikerwaard. Radio d’HuZes belooft nog groter en spectaculairder te worden. Een samenwerking van deze omvang tussen zoveel lokale omroepen is uniek in Nederland.

De drie verslaggevers van Radio d'HuZes, vlnr: Egbert van der Veen, Nico Dullaart en Koos de Groot

De drie verslaggevers van de allereerste Radio d’HuZes, vlnr: Egbert van der Veen, Nico Dullaart en Koos de Groot